منتدي همسات للمرأة المصرية
منتدي همسات يرحب بالاعضاء الجدد ويتمني لهم قضاء وقت سعيد في يتهم التاني
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
احبتنا زوار الموقع الكرام نود اعلامكم جميعا بان الموقع مفتوحاً للجميع لذلك فلا تبخلوا علينا بزيارتكم والتصفح ولو بالقراءة والدعاء
لا نريد ان نجبركم على التسجيل للتصفح نريدكم فقط ان استفدتم شيئاً من الموقع بان تدعو من قلبك لصاحب الموضوع والعاملين بالموقع
ودمتم بحفظ الله ورعايته
"خير الناس أنفعهم للناس"
مع تحيات
همسات
منتدي همسات للمرأة المصرية
منتدي همسات يرحب بالاعضاء الجدد ويتمني لهم قضاء وقت سعيد في يتهم التاني
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
احبتنا زوار الموقع الكرام نود اعلامكم جميعا بان الموقع مفتوحاً للجميع لذلك فلا تبخلوا علينا بزيارتكم والتصفح ولو بالقراءة والدعاء
لا نريد ان نجبركم على التسجيل للتصفح نريدكم فقط ان استفدتم شيئاً من الموقع بان تدعو من قلبك لصاحب الموضوع والعاملين بالموقع
ودمتم بحفظ الله ورعايته
"خير الناس أنفعهم للناس"
مع تحيات
همسات
منتدي همسات للمرأة المصرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي همسات للمرأة المصرية

منتدي نسائي فقط
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صنيه بطاطس وكوسه باللحم المفرومه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
توتا




عدد المساهمات : 95
تاريخ التسجيل : 11/09/2011

صنيه بطاطس وكوسه باللحم المفرومه Empty
مُساهمةموضوع: صنيه بطاطس وكوسه باللحم المفرومه   صنيه بطاطس وكوسه باللحم المفرومه I_icon_minitimeالخميس أكتوبر 13, 2011 8:15 pm


نص كيلو بطاطس
نص كيلو كوسه
نص كيلو طماطم او ااقل حسب رغبتك يا فتوكتى
ربع كيلو لحمه مفرومه
بصلتين واحده متوسطه وواحده كبيره
4 فص توم مدقوقين
ملح فلفل بهارات
الطريقه
بنحط طاسه ع النار ونقطع فيها البصلايه المتوسطه قطع صغيره مع شويه زيت ونحمر البصلايه لحد اما تصفر معانا ونحط عليها اللحمه المفروه ونعصجها شويه ونطفى
نقطع البطاطس والكوسه حلقات والبصله الكبيره كمان حلقات
نعصر الطماطم ف الخلاط
نجيب صنيه تيفلون او بيركس
ونحط فى الصنيه ترنشات بصل من تحت
ونحط طبقه بطاطس وطبقه كوسه
ونحط اللحمه المعصجه ف النص
ونحط طبقه بطاطس وطبقه كوسه
وباقى البصله الترنشات ع الوش
ورشه ملح
ورشه فلفل
ورشه بهارات
ونضيف الطماطم المعصوره
ونولع عليها ع النارعشر دقايق
وندخلها الفرن تكمل سويها ونسيبها لحد اما الوش يحمر
وبالهنا والشفا
ممكن تتاكل كده
او بالرز
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صنيه بطاطس وكوسه باللحم المفرومه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» طاجن البامية باللحم الضانى

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي همسات للمرأة المصرية :: قسم الاناقة والجمال :: اجمالي القسم :: اقسام الصحة والرشاقة :: اجمالي القسم :: اقسام الطبخ :: وصفات الطبخ-
انتقل الى: