منتدي همسات للمرأة المصرية
منتدي همسات يرحب بالاعضاء الجدد ويتمني لهم قضاء وقت سعيد في يتهم التاني
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
احبتنا زوار الموقع الكرام نود اعلامكم جميعا بان الموقع مفتوحاً للجميع لذلك فلا تبخلوا علينا بزيارتكم والتصفح ولو بالقراءة والدعاء
لا نريد ان نجبركم على التسجيل للتصفح نريدكم فقط ان استفدتم شيئاً من الموقع بان تدعو من قلبك لصاحب الموضوع والعاملين بالموقع
ودمتم بحفظ الله ورعايته
"خير الناس أنفعهم للناس"
مع تحيات
همسات
منتدي همسات للمرأة المصرية
منتدي همسات يرحب بالاعضاء الجدد ويتمني لهم قضاء وقت سعيد في يتهم التاني
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
احبتنا زوار الموقع الكرام نود اعلامكم جميعا بان الموقع مفتوحاً للجميع لذلك فلا تبخلوا علينا بزيارتكم والتصفح ولو بالقراءة والدعاء
لا نريد ان نجبركم على التسجيل للتصفح نريدكم فقط ان استفدتم شيئاً من الموقع بان تدعو من قلبك لصاحب الموضوع والعاملين بالموقع
ودمتم بحفظ الله ورعايته
"خير الناس أنفعهم للناس"
مع تحيات
همسات
منتدي همسات للمرأة المصرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدي همسات للمرأة المصرية

منتدي نسائي فقط
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الكشري المصري

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
توتا




عدد المساهمات : 95
تاريخ التسجيل : 11/09/2011

الكشري المصري Empty
مُساهمةموضوع: الكشري المصري   الكشري المصري I_icon_minitimeالخميس أكتوبر 13, 2011 8:09 pm

تجيبى راس توم تقشريها وتقسميها بعد دقها نصفين
نصف هنحمره ونطشه بالخل ويكون كتير شويه علشان هنستخدمه فى الرز ..... ازاى
طبعا هنسلق المكرونه عادى
وهنسلق العدس بجبه برضه عادى بس بميه كثير شويه
نيجى بقى للرز هنحمر الشعريه ولو مفيش شعريه يبقى هنشف الرز ونقلبه كويس وبعدين نطشه بالثوم والخل بس مش كله نصه علشان النص التانى هنحط عليه الطماطم المضروبه فى الخلاط والمتصفيه وبعدين نسقى الرز بميه العدس مع قليل من العدس يعنى قيمه ملعقتين وبعدين نغطيه ونسويه عادى
والنص التانى من راس التوم اللى متحمرش هنعمله دقه ونضيف عليه خل وكمون
وبعد سلق المكرونه هنصفيها وبعدين نضعها فى حله مسخن فيها بعض الزيت ونقلب كويس وعند التقديم
نضع المكرونه وبعدين الأرز وبعدين العدس وبعدين الصلصه وطبعا محمرين شويه بصل وقبل التحمير راشين على البصل شويه دقيق علشان البصله تبقى مقرمشه وبعدين القه اللى هى الخل بالتوم النى والكمون

الف هنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكشري المصري
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدي همسات للمرأة المصرية :: قسم الاناقة والجمال :: اجمالي القسم :: اقسام الصحة والرشاقة :: اجمالي القسم :: اقسام الطبخ :: وصفات الطبخ-
انتقل الى: